beställa fibertjänster

Öppen Fiber levererar en fiberanslutning till ditt hem – men du behöver själv beställa tjänster som bredband, tv och bredbandstelefoni från någon av våra tjänsteleverantörer för att kunna utnyttja den.

När beställer jag?

Har vi genomfört en fiberkampanj i ditt område kan du förhandsbeställa tjänster från det att du har fått vårt byggbesked. Genom att förhandsbeställa tjänster kan du få utrustning levererad och tjänsterna aktiverade snabbare. Du förhandsbeställer direkt från vald tjänsteleverantör.

Har du beställt medan vi bygger Öppen Fiber, efter att fiber är byggt i ditt område eller via en samfällighet eller förening beställer du tjänster när din fiber är installerad.

Hur beställer jag?

När din fiberanslutning är på plats kan du beställa tv, bredband och telefoni genom att koppla din dator till nätverksuttaget i väggen och gå in på Bredbandswebben. Där ser du vilka leverantörer som just du kan välja mellan och vilka tjänster de kan leverera till din adress.

Du kan också beställa direkt från den tjänsteleverantör du önskar.

JÄMFÖR TJÄNSTER

Nedan kan du jämföra våra leverantörers tjänster och priser. Kom ihåg att våra lokala leverantörer inte levererar tjänster i hela landet och att priser och erbjudanden kan variera över tid.

Tjänsteleverantörer

Klicka på leverantörernas loggor för att läsa mer om deras utbud.