Från gårdagens koppar till framtidens fiber

En snabb och stabil uppkoppling blir allt viktigare, både på arbetet och hemma. Då räcker varken det gamla kopparnätet eller enbart mobilnätet till. Därför satsar Telia stort på att, parallellt med att utveckla mobilnätet, bygga ut fibernätet.

Anslut din villa eller företagsfastighet till Telias Öppen Fiber och få uppkoppling med närapå obegränsad kapacitet – och valfriheten att själv bestämma vem du köper bredband, tv och telefoni av.

Frihet med Öppen Fiber

Vi bygger ett öppet fibernät där flera leverantörer av fibertjänster konkurrerar på lika villkor. Du väljer tjänsteleverantör och plockar ihop ett utbud av tjänster som passar just dig. Fri konkurrens skapar förutsättningar för dig att få ett bättre pris och flera tjänster att välja mellan.

Fiber från Telia idag - och imorgon

Med en unik, 100-årig erfarenhet av att bygga och förvalta telenätet bygger nu Telia ett framtidssäkert fibernät. Vi har uppsikt över nätet dygnet runt, året om och en välbemannad, kunnig teknikerkår. Dessutom har vi har en egen Öppen Fiber-kundtjänst som kan hantera alla dina frågor.

Kan jag beställa fiber till min villa eller företagsfastighet?

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.