Öppen Fiber till villa

Med Öppen Fiber från Telia får du uppkoppling med närapå obegränsad kapacitet. Du bestämmer själv vilken hastighet du vill ha och vem du köper bredband, tv och telefoni av.

Få plats med hela ditt uppkopplade liv

Samla familjen framför tv:n och streama film, serier och sport. Eller låt alla göra vad de vill, på dator, mobil och platta. Följa Youtube-favoriterna och gamea. Jobba och plugga online. Samtidigt.

Med fiber kan hela familjen ägna sig åt precis vad de vill, på hur många skärmar som helst, utan att det blir trångt på nätet och internet går ner, blir långsammare eller hackar.

Bekvämare vardag med en smart villa

Spara energi, miljö och pengar med uppkopplad termostat och elmätare. Slappna av på utlandssemestern efter att du kopplat upp larm- och övervakningssystem. Eller släpp in hemtjänst och hantverkare med en digital nyckel.

Internetanslutna apparater i hemmet blir allt vanligare. Med fiber i huset är det bara att koppla upp och koppla av. Ta en titt på filmen, där Birgitta och Rune Kjernald i Skövde berättar om hur de använder sin fiberanslutning.

Gör som 1,5 miljoner svenska hushåll

Att beställa fiber kallas ofta att ”framtidssäkra” hemmet: du gör ditt hus redo inte bara för dagens, men även för morgondagens uppkopplade apparater och tjänster. Du ser till att din villas värde på bostadsmarknaden ökar och består.

1,5 miljoner svenska hushåll är redan anslutna till Öppen Fiber från Telia. Vi är är en långsiktig nätägare som har uppsikt över nätet dygnet runt, året om. Vi har alltid en välbemannad, kunnig kundtjänst och teknikerkår på plats. Allt för att du ska bli nöjd.

Kliv in i vårt smarta hem

Med fiber i huset kan prylar och apparater i varje rum kopplas upp. Ta en tur i vårt smarta hem och låt dig inspireras!