Öppen Fiber villa

EN INVESTERING I DIN FASTIGHET – OCH DIG SJÄLV

När en snabb och stabil uppkoppling blir allt viktigare räcker snart inte det gamla kopparnätet eller enbart mobilnätet till. Med Telias Öppen Fiber får du uppkoppling med närapå obegränsad kapacitet – och valfriheten att själv bestämma vem du köper bredband, tv och telefoni av.

UNDERHÅLLNING, JOBB & STUDIER PÅ ALLA SKÄRMAR - SAMTIDIGT

Samla familjen framför tv:n och streama film, serier och sport. Eller låt alla göra vad de vill, på dator, mobil och platta. Följa Youtube-favoriterna och gamea. Jobba och plugga online. Samtidigt.
Med fiber kan hela familjen ägna sig åt precis vad de vill, på hur många skärmar som helst, utan att internet går ner, blir långsammare eller hackar.

BEKVÄMARE VARDAG MED EN SMART VILLA

Spara energi – och miljö och pengar – med uppkopplad termostat och elmätare. Slappna av på utlandssemestern efter att du kopplat upp larm- och övervakningssystem. Eller släpp in hemtjänst och hantverkare utan att oroa dig för borttappade nycklar. Sätt på ugnen och se till att steken inte bränns – medan du är kvar på jobbet.
Antalet internetanslutna apparater i hemmet blir allt fler, och med fiber i huset är det bara att koppla upp och koppla av. 

Kliv in i vårt intelligenta hem för mer inspiration.

ETT FRAMTIDSSÄKRAT HEM

En investering i fiber öppnar inte bara nya möjligheter idag. Att beställa fiber kallas ofta att ”framtidssäkra” hemmet: du gör ditt hus redo både för dagens och morgondagens uppkopplade apparater och tjänster. Du ser till att din villas värde på bostadsmarknaden ökar och består.
Och du kan lita på att Telia är en långsiktig nätägare som har uppsikt över nätet dygnet runt, året om och alltid har en välbemannad, kunnig kundtjänst och teknikerkår på plats.

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.