Öppen fiber Företagsfastighet


Nya möjligheter för fastighetsägare och företagare
 

Framtidssäkra fastigheten och gör den attraktiv för hyresgäster. Erbjud nästan obegränsad uppkopplingskapacitet och valfri tjänsteleverantör. Med Öppen Fiber i fastigheten öppnas nya möjligheter, både för dig som fastighetsägare och för dig som företagare.

Kan jag beställa fiber?

Ett av Sveriges kraftfullaste och snabbaste nät

Med Öppen Fiber i lokalen kan ditt företag koppla upp hur många olika enheter, system och program ni vill. Oavsett om det handlar om att hitta nya kunder, jobba smartare eller stärka konkurrenskraften så ger fiber er all kapacitet som krävs för att utnyttja den nya digitala infrastrukturen.

Vatten, el och bra uppkoppling

En snabb och stabil uppkoppling blir allt mer affärskritisk. Tillgång till digitala verktyg blir allt viktigare. Med fiber blir din fastighet mer attraktiv och ger bättre förutsättningar för lönsamhet – för både dig och dina hyresgäster.

Installera Öppen Fiber – steg för steg

Vi hjälper dig med allt. Vi sköter hela planeringen, eventuellt grävarbete och installationen. Som fastighetsägare betalar du endast för fiberinstallationen och uttag. Som hyresgäst behöver du endast beställa och beta för dina bredbandstjänster.
Läs mer

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.