FRÅN GÅRDAGENS KOPPAR TILL FRAMTIDENS FIBER

Anslut din villa eller företagsfastighet till Telias öppna fibernät Öppen Fiber och få tillgång till det bästa av dagens och morgondagens uppkopplade digitala tjänster.

Framtiden stavas fiber

En snabb och stabil uppkoppling blir allt viktigare, både på arbetet och hemma. Varken det gamla kopparnätet eller enbart mobilnätet har den kapacitet som det digitaliserade samhället kräver. Därför satsar Telia stort på att – parallellt med utvecklingen av mobilnätet – bygga ut fibernätet.

Frihet med Öppen Fiber

Vi bygger ett öppet fibernät där flera leverantörer av fibertjänster konkurrerar på lika villkor. Du väljer tjänsteleverantör och plockar ihop ett utbud av tjänster som passar just dig. Fri konkurrens skapar förutsättningar för dig att få ett bättre pris och flera tjänster att välja mellan.

Fiber från Telia idag - och imorgon

Med en unik, 100-årig erfarenhet av att bygga och förvalta telenätet bygger nu Telia ett framtidssäkert fibernät. Vi har uppsikt över nätet dygnet runt, året om och en välbemannad, kunnig teknikerkår. Dessutom har vi har en egen Öppen Fiber-kundtjänst som kan hantera alla dina frågor.

Kan jag beställa fiber till min villa?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Börja chatta Ring mig

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.